4 tips til hva du og vennegjengen kan finne på i sommer

I år vil nok de aller fleste tilbringe sommeren hjemme i Norge. Noen synes det er helt topp, men for andre er det en nedtur. For at dere kan få en litt bedre sommer har vi samlet et par tips til hva du og vennegjengen kan finne på.

Gå fjelltur

Foto: Unsplash

På Sunnmøre finnes det mange fine turer og fjell å gå på. Spesielt på sommeren når det er varmt og fin vært er det ekstra nydelig å gå på tur. For å gjøre opplevelsen litt ekstra fin kan dere dra å bade rett etter fjellturen. Det er rett og slett helt fantastisk. På byrampen sin side finner du en guide over fine fjellturer å gå i nærområdet. Sjekk den gjerne ut for litt inspirasjon.

Dra på roadtrip

Foto: Unsplash

Roadtrip er også supert å gjøre om sommeren. Kombinasjonen av fin utsikt, bra vær og god temperatur er bare helt amazing. Det finnes mange steder man kan dra til når man skal på roadtrip. Noen av de fineste stedene som ikke er alt for langt unna er nok Geiranger, Valldal og Loen. Det er også fullt mulig å finne egne unike steder, bare man leter litt. Stopp gjerne opp å nyt en is og den fine utsikten vi har her i Norge.

Prøve nye oppskrifter

Foto: Unsplash

Sommeren er også en perfekt anledning til å teste ut nye oppskrifter. De fleste har fri og har derfor også litt bedre tid. Det finnes tusenvis av oppskrifter på både nett og på sosiale medier som går an å prøve ut. Er du usikker på hva du ønsker å lage, kan du godt prøve deg på å lage hjemmelaget iskrem eller en digg drink. Både iskrem og en kald drink passer godt i sommerværet.

 

Dra på piknik

Foto: Unsplash

Pakk med dere piknikteppe, badetøy og god mat og drikke. Reis til en strand eller til en annen fin plass dere kan sitte, og nyt sommerdagen. Ta også med en kortstokk, volleyball eller fotball, så har dere enda noe kjekt å finne på.