Sommermote 2020: Dette er sommerens fem viktigste trender

Sommeren har akkurat startet, og ingenting er vell bedre enn å oppdatere sommergarderoben? Vi har samlet de fem viktigste trendene akkurat nå, slik at du kan holde deg fresh og oppdatert i sommer.

Denim

Foto: Unsplash

En ting som aldri går av moten er denim. I tillegg til den klassiske denim jeansen, vil vi også se mye denim kjoler og bluser i sommer . I år generelt er rette jeans veldig populært, spesielt i lys denim som vi kommer til å se mye av. Å style et hvitt skjørt og en bluse i denim er en perfekt look å gå for nå i sommer.

Belte i midjen

Foto: Unsplash

Et belte i midjen kan enten redde eller piffe opp et ellers kjedelig antrekk. Et belte funker bra både rundt kjolen, men også over dressjakken. Dette er både super fint og hot akkurat nå. Et belte rundt midjen får frem kroppsfasongen på en fin måte. Velger man et tykt belte vil midjen og kroppsfasongen bli fremhevet enda mer, fremfor å velge et tynnere belte. Det er supert å variere på ulike typer belte og tykkelse ut i fra hvilke look man sikter til.

 

Håndvesker

Foto: H&M

 Håndvesker har blitt svært populært i det siste og er en trend denne sommeren. Håndvesker passer til både hverdag og fest. Det har blitt veldig hot å slenge disse veskene over skulderen. Veskene finnes i mange fine farger. Pastellfarger slik som lavendel, fersken eller mint er kule farger som passer perfekt nå i sommer. En svart håndveske i lakk er også super kult og passer til det aller meste.

 

Puffermer

Foto: H&M

 Puffermer finnes i mange ulike former og fasonger. Vi finner det både på kjoler, bluser og gensere. Puffermer får også frem de fine feminine formene. Går man for en kjole med puffermer og et belte rundt midjen, har man truffet 10/10 på sommermoten. Ønsker man istedenfor å gå for noe enklere, kan en topp med puffermer og en enkel underdel være perfekt.

 

 Blomsterprint

Foto: H&M

Den siste store sommertrenden er blomsterprint. Spesielt kjoler med blomsterprint er noe vi ser mye av i motebildet akkurat nå. Det finnes mange typer blomsterprint, så her er det noe for alle. Siden blomsterprint som regel tar en del oppmerksomhet, kan det være fint å kombinere det med en enkel og ensfarget veske. Kanskje til og med en håndveske.