Valentinsdag på fredag – dette er det beste du kan gi og gjøre

På fredag er det den 14.februar altså den store kjærlighetsdagen. Dagen det er vanlig å vise litt ekstra kjærlighet, enten om det er for en kjæreste eller for venner. Vi har samlet masse gode ideer til både hva du kan gi, men også hva du kan gjøre på valentinsdagen.

Med kjæresten

 Er du så heldig å ha en kjæreste, er valentinsdagen den perfekte dagen til å pleie forholdet litt ekstra på. Enten om dere velger å gå ut å spise og deretter dra på kino, eller bare går for «netflix og chill».  Andre aktiviteter som kan være koselig å gjøre er bowling, en tur på cafe eller en konsert opplevelse.

pink and red rose flowers
Foto: Unsplash

Denne dagen er også fin til å vise ekstra kjærlighet på, ved å for eksempel gi den klassiske Valentinsgaven som er blomster, bamse og sjokolade. Det er ikke bare dette som er romantisk å gi til en kjæreste, men en minnebok med bilder og litt tekst eller frokost på sengen vil nok også slå godt an. Hjemmelaget gavekort på massasje vil også falle i smak hos de fleste. En siste gave som de fleste jenter vil synes er veldig romantisk å få er et smykke. Kanskje ekstra spesielt hadde det vært hvis det var gravert inn forbokstavene deres på det. Det er viktig å huske på at man ikke trenger å skrape kontoen for å gjøre dagen spesiell, for det er i bunn og grunn de små gledene i hverdagen som er viktigst.

Med venner

Er du kanskje en av de som ikke har en date på valentinsdagen går det fortsatt an å feire denne dagen med venner. Dere kan like godt gå ut å spise eller gjøre noe annet hyggelig slik som de med kjærester ofte gjør på Valentinsdagen. Velger dere å være hjemme kan dere lage noe digg mat og kanskje spille et spill der dere blir enda bedre kjent med hverandre. På denne dagen er det hyggelig å kunne gi en ekstra oppmerksomhet til en god venn enten i form av et fint kort eller et vennearmbånd. Mulighetene er der, det er kun fantasien som begrenser så vær oppfinnsom og finn på noe gøy i lag.

Hvis du fortsatt ikke har en date til Valentinsdagen, men har lyst på, det går det alltids an å sveipe litt på tider å se om man finner noen som er gira på en date denne dagen. Hvis ikke så bruk noen av ideene over til å gjøre det beste ut av dagen. Det viktigste er å spre litt ekstra kjærlighet. Happy Valentines!