Høstmote: De hotteste trendene

Høsten er like rundt hjørnet og for å gjøre garderobeskapet ditt klart til høsten har vi plukket ut fire hotte høsttrender til deg!

Strikkegenser

Strikkegenseren går aldri av moten. Enten om du liker den baggy eller tettsittende slår en strikkegenser aldri feil i høst. En gråtone er alltid en sikker vinner, men ønsker du heller å gå for en litt mer sprek farge, kan en rosa eller oransje genser enkelt kvikke opp et bleikt ansikt nå på høsten.

Genseren kan for eksempel styles med et par løse jeans for å få et avslappet preg over stilen din. Ønsker du kanskje et mer røft uttrykk kan hullete jeans være tingen. Med et par tøffe sneakers til har du et komfortabelt, men likevel kult hverdagsantrekk, perfekt for mørke høstdager.

Accessories

Noe som fortsatt er super trendy og som følger oss inn i høsten er ulike typer accessories. Både hår-tilbehør, lag på lag med halskjeder, store øreringer og tøffe ringer vil vi fortsette å se denne høsten. Smykker og annet type tilbehør kan enkelt pynte opp et ellers ganske kjedelig hverdagsantrekk.

Hår-tilbehør som scrunchies er både fine til å ha i håret, men egner seg også bra rundt hånden for pynt. Det finnes utallige farger av scrunchies både i butikk og på nett, så her går det fint an å mikse og matche. Ikke er de dyre heller, noe som passer unge og studenter bra. Lag på lag med smykker er fortsatt trendy og en stor favoritt hos mange. Her går det fint an å kombinere både gamle og nye smykker, lange og korte. Kanskje finner du til å med noen gullskatter i smykkeskrinet til bestemor?

Oversized jakker

Nå som det blir kaldere utover høsten, kan det være deilig å pakke seg inn i en varm og oversized jakke, som nå er veldig i vinden. I år skal jakkene være store, gode og romslige. Jordfarger som brun, beige og vinrød er farger som i år igjen er veldig trendy til høsten.

Det finnes mange ulike stofftyper når man skal velge seg ut en høst jakke, å det er derfor lurt å tenke gjennom hvilke bruk jakken skal være til. Teddy jakker passer perfekt på en mildere dag, mens dunjakker egner seg kanskje bedre til kaldere dager.

Vide bukser

I høst er det vide bukse som er trenden for denim. Buksene er både å finne i mørk og lys denim. Det finnes mange ulike typer vide bukser, med tanke på lengde, passform og hvor løse de er, så her er det er mye å velge i. Buksene med ankel lengde kan være fine nå som det fortsatt er god temperatur ute, mens de lengre variantene vil være helt perfekt når det blir kaldere ute og man fortsatt nekter å ta på seg lange sokker.

Til de som synes vide bukser kan bli litt for mye eller for spesielt, kan slengbukser være et godt alternativ. Slengbukser vil da bli en mellomting mellom løse og tettsittende bukser og passe til de som vil kaste seg på trenden, men som kanskje likevel ikke er helt komfortable med helt løse bukser. Siden det finnes så utallig mange typer vide bukser, er det bare å begynne jakten på den perfekte jeansen, og er du heldig finner du kanskje en ny favoritt!

Legg igjen en kommentar